Vimexx Facebook

Hoe waardeer ik mijn wallet op?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Vimexx bied de mogelijkheid om gebruik te maken van een online Wallet. Hier kan je geld op zetten en wanneer je wat wilt bestellen kan je hier eenvoudig en snel mee betalen. Ook kan dit gebruikt worden om je producten automatisch te verlengen. Zie hiervoor de handleiding Kan ik producten automatisch verlengen?.

Voor zakelijke klanten kan je het volgende hanteren voor het administratief verwerken van deze storting en alle toekomstige bestellingen: Een storting is eigenlijk een tegoed van de klant op ons, boekhoudtechnisch dien je als klant eigenlijk een rekening-courant rekening aan te maken. Wanneer je vervolgens dan een bestelling plaatst, dan boek je die factuur in en boek je deze intern af tegen die rcrt-rekening.

Stap 1

Om je Vimexx Wallet op te waarderen moet je ingelogd zijn in je vimexx dashboard. In het linker zijmenu zie je de optie “Online portemonnee beheer” staan. Wanneer je hier op klikt kom je op een pagina waar je huidige saldo en gedane transacties te zien zijn.

Wallet saldo

Stap 2

Als je je wallet wilt opwaarderen kun je een bedrag invoeren en op ophogen klikken.

Je komt nu op een pagina waar je de betaalmethode kan selecteren.

Opwaarderen

Wanneer je de betaling afgerond hebt zie je in je Wallet dat je saldo is opgehoogd en er een transactie geregistreerd is.

Gefeliciteerd! Je kunt nu gebruik maken van de online Vimexx Wallet.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?