Hoe voeg ik een website toe aan Softaculous?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Vraag je je af hoe je snel en gemakkelijk je site kunt toevoegen aan Softaculous? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze handleiding leggen we je graag uit hoe je dit kunt doen.

Om je website aan Softaculous toe te voegen dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Stap 1

Nadat je bent ingelogd selecteer je het betreffende domein van je site.

Scroll daarna helemaal naar onder totdat je bij de Softaculous applicatie uit komt, klik op de applicatie die je wilt importeren of klik op de link erboven om naar het overzicht van Softaculous te gaan.

Stap 2

Vervolgens krijg je een lijst met alle applicaties te zien, klik op de applicatie die je nu gebruikt voor je huidige site, bijvoorbeeld Wordpress, Joomla, Magento etc.

Je krijgt nu de mogelijkheid om de applicatie te installeren maar wat wij gaan doen is een bestaande site aan Softaculous toevoegen. Je klikt hiervoor zoals onderstaand word weergegeven op het pijltje en kiest voor "importeer".

Stap 3

Je krijgt nu de 2 opties te zien, wij kiezen voor de 1e optie "From This server".

Stap 4

Je selecteert nu de betreffende website. Zora dit gedaan is klik je op "Import" waarna de website aan Softaculous toegevoegd zal worden.

Mocht je er niet uit komen dan staat onze helpdesk voor je klaar. Dit kan via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!