Websitemaker: Hoe voeg ik een pagina toe?

Bijgewerkt op 19-12-2023

Let op: deze handleiding is alleen van toepassing op onze Websitemaker pakketten, als je een Sitebuilder pakket (te vinden bij je domeinen) hebt, is deze handleiding niet van toepassing.

Een pagina toevoegen aan de website die je wilt maken met de website maker is zo gedaan. Volg de onderstaande stappen om het eenvoudig voor elkaar te krijgen. Wil je gebruik maken van de website maker via Vimexx? Dan heb je een geschikt hosting pakket nodig!

Om een pagina toe te voegen moet je het scherm voor menu bewerken openen.

Stap 1

Er zijn twee manieren om het venster voor het bewerken van het menu te openen.

Manier 1:

Klik op het grijze vakje met een potloodje. Deze is te vinden in het vak van je menu. Je krijgt een secundair menu te zien met de optie "Menu bewerken". Klik hier op.

Manier 2:

Naast het tandwieltje is er een dropdown waar je op kunt klikken, deze klapt uit en geeft je een mogelijkheid om het menu te bewerken via de knop "Bewerk".

Stap 2

Het toevoegen van een nieuw menu item zorgt er ook gelijk voor dat je een nieuwe pagina aanmaakt. Je kunt een nieuw item maken door te klikken op "Nieuw item".

Je krijgt nu een nieuw venster te zien waar je de naam van het item/pagina kunt invoeren. Tevens krijg je de keuze van welke pagina je de layout wilt kopieëren voor de inhoud óf dat je het menu item ergens anders naar toe wilt linken.

Zodra je alles naar wens hebt ingevuld klik je op "Toepassen" en dan wordt het verwerkt.