Mijn wijzingen aan mijn site worden niet doorgevoerd! Hoe kan dat?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Heb je vaak dat een bepaalde wijziging op een PHP pagina niet direct wordt aangepast op je site? Dan maak je mogelijk gebruik van de Opcache module.

Opcache

Opcache zorgt namelijk voor caching waardoor deze wijziging dan pas later zichtbaar zal worden.

Je kan Opcache indien gewenst uitschakelen via de PHP instellingen. Hoe je dat doet kan je lezen in onze PHP instellingen wijzigen (php.ini) handleiding. Je vinkt dan simpelweg de "Opcache" extensie uit.

Browsercache

Wat ook een mogelijkheid is, is dat je internet browser waarmee je de site bekijkt zijn cache niet update of leeghaalt. Dit kan je gelukkig eenvoudig zelf leeg halen. Hoe je dit precies kunt doen, kun je vinden in de handleiding Hoe kan ik de browser cache en DNS cache legen?.

Mocht je er niet uit komen dan staat onze klantenservice voor je klaar, je kan ons bereiken via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!